• banner koningsdag
  • banner koningsdag
  • banner koningsdag
  • banner koningsdag

Koningsdag

Feestterrein Koningsdag Borculo verplaatst!

1

Vanwege het weer is voor het 2e opeenvolgende jaar het besluit genomen om Koningsdag binnen te vieren. Net als vorig jaar werd de kindermarkt verplaatst naar het Muziekcentrum Borculo (voorheen Muziekgebouw Volharding).

Maar dit jaar was ook het terrein rondom het muziekcentrum op dezelfde wijze ingericht als het feestterrein aan de Kerkstraat. Dit bleek een gouden greep. Doordat het grotendeels droog bleef werden de buiten attracties druk bezocht door de jeugd.

2

Binnen was het Muziekcentrum Borculo gezellig versierd en door het gehele gebouw probeerden kinderen hun spulletjes te verkopen.

De prijswinnaars van de Kindermarkt waren:

  1. Rikke, Thije en Lex Leuverink (Willempie prik)
  2. Floor en Noud Hulshof (Touwtje trekken)
  3. Serah Tesselhof en Jolijn Schuurman (Foto maken)

Alle prijswinnaars kregen een zakje met muntgeld. Het was gezellig druk tijdens de Kindermarkt en veel kinderen werden geschminkt.

3

Rond de klok van enen vertrokken de deelnemers aan de fietstocht. Ondanks de weersomstandigheden begonnen meer fietsers dan verwacht aan de frisse rit. De prijswinnaars van de verloting waren Lenie Ordelman, Gerrit Hasselo en Jan Mesland.

De muziek werd dit jaar verzorgd door Guts. Deze locale band bestaat uit 4 jonge gedreven muzikanten met één passie... classic rock! Naast classic rock brachten zij ook een aantal klassieke feestnummers waarmee de voetjes van de vloer gingen! Op verzoek van het aanwezige publiek werd hun optreden zelfs nog verlengd!

Foto’s van onze activiteiten zijn te bewonderen op onze site www.oranje-borculo.nl

Volg ons.