Prijsuitreiking lichtroute

Komende week zullen alle deelgenomen straten een mail ontvangen over de prijsuitreiking van de lichtroute tijdens het Septemberfeest van 2022!

Datum: Donderdag 20 oktober 2022
Plaats: Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 Borculo
Aanvang: 20.00 uur

Op deze feestelijke avond wordt het prijzengeld aan de deelnemers uitgereikt.
Een deel van het gewonnen prijzengeld wordt overgeboekt naar het bij ons bekende Bankrekeningnummer.

Vaarwel tegen het vogelgooien: Dames Borculo gaan dit jaar schieten!

Al vele jaren komt de vraag -of misschien wel het dringende verzoek- ‘’Wanneer mogen de vrouwen nou ook eens vogelschieten in de plaats van gooien?’’.

Tradities, tradities, tradities, ze zijn er om ze te koesteren maar sommige zijn er ook aan toe om mee te breken. Zolang het onderdeel bestaat tijdens het Septemberfeest van Borculo, wordt er geschoten door de mannen op de vogel en is er het vogelgóóien voor de vrouwen. Dat er een verschil wordt gemaakt tussen de mannen en de vrouwen is echter niet meer in de tijdsgeest van 2022.

Zodoende heeft het bestuur al vóór de coronajaren het besluit gemaakt om ook de dames van Borculo te laten schieten en te stoppen met het vogelgooien. Echter was het ’t wachten op een Septemberfeest wat doorgang zou krijgen, om het nieuws naar buiten te brengen. Daar is dan nu eindelijk het moment:

Dames, we gaan schieten!!!

Tijdens de wijkspelen zal er voor de jeugd nog wel gegooid worden naar de vogel

Kaartverkoop Seniorenmiddag

De seniorenfeestmiddag is een vaste prik op de kalender van het septemberfeest in Borculo. Zoals elk jaar zal deze weer plaats vinden op de donderdag, 1 september, vanaf 13.30 uur in de feesttent. Onder het genot van wat lekkers wordt u deze middag vermaakt door het Duo Een en Ander!

Het duo "Een en Ander" wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Erik en Anita hebben samen een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden.

Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes. De kosten voor deze compleet verzorgde middag zijn € 6,00 per persoon. De geserveerde hapjes zijn aangeboden door Friesland Campina en Ter Beke en de bloemetjes op de tafels door Bloemuniek. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de verloting niet. LET OP: het entreebewijs is tevens lotnummer.

Voor deze middag is een vast aantal kaarten te koop. Deze kaarten zijn in principe alleen te koop voor (oud-)Borculoërs. De feesttent is open vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. De middag is om ca. 16.30 uur afgelopen.

De kaartverkoop start op 6 augustus bij onderstaande adressen:

  • Receptie Woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40
  • Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4

Limited edition sixpack, van uut ‘t harte!

Hoewel de deadline op 6 juni lag, liggen vanaf vrijdag 3 juni de eerste flesjes al in de schappen van supermarkt COOP te Borculo. De 6 biertjes van Heineken worden voor €9,95 verkocht. Er zijn 3 unieke “van uut ‘t harte” ontwerpen gemaakt, een echt collectors item dus! Of om (met Vaderdag) cadeau te geven! Of om op een warme zomeravond open te ploppen natuurlijk!

Bier 1
Bier 2
Bier 3
Bier 4
Bier 5
Bier 6
 

Feestelijke uitreiking Septemberfeestquiz!

Omdat het volgens de huidige coronamaatregelen weer mogelijk is om een feestje te organiseren,
hebben we opnieuw een datum gepland voor de prijsuitreiking van de SeptemberfeestQuiz.
We nodigen alle deelnemers met partner / kinderen uit op zondagmiddag 27 maart in het Muziek Centrum Borculo.

Vanaf ongeveer 15.00 uur zijn jullie van harte welkom en gaan we tijdens een gezellig feest alle prijswinnaars bekend maken.We hebben een leuke band gestrikt en ook voor de kinderen zal er wat te doen zijn. Het feest zal tot zeker 19.00 uur duren.

We organiseren deze middag met in achtneming van de Coronaregels die gelden op 27 maart.

Inschrijven kon tot 11 maart, teamcaptains hebben daarover een mail ontvangen.

Volg ons.