Septemberfeest 2021 weer op de plank

Jeetje, wat hadden we er weer zin in! De muziek, tent en drank waren besteld en vastgelegd. De leukste ideeën werden langzaamaan in praktijk gebracht, leuzen waren bedacht en de vrijwilligersplanning was al bijna klaar. Begin juni stelden we dan ook met trots: ‘t kump der weer an!
Maar helaas, met pijn van uut ‘t harte heeft het bestuur besloten om de organisatie van het Septemberfeest 2021 weer terug op de plank te zetten.

Nu de besmettingscijfers stijgen kunnen meerdaagse evenementen in ieder geval niet tot 13 augustus plaats vinden. Daarna is het te kort dag om nog iets op touw te kunnen zetten, als er dan al sprake zou zijn van versoepeling.

Om toch nog iets te doen zijn we voornemens om voor zaterdag 4 september de Septemberfeestquiz af te stoffen. Komende week kunnen alle opgegeven team(captains) een mail verwachten. Ondertussen worden de mogelijkheden bekeken om misschien (nog) meer teams te laten meedoen. Geen slecht idee om 4 september dus wel vrij te houden!

Hou vooral onze social media kanalen in de gaten voor up-dates!

Oh en niet te vergeten: jullie hadden nog de prijswinnaar van de beste leus tegoed! Het was lastig kiezen, daarom zijn er uiteindelijk 4 winnaars gekozen: @kimmie_bos, @tessakistden, @priscillasluijs en @dannyroelofsen! Jullie krijgen allemaal een privé berichtje via Facebook of Instagram. Gefeliciteerd met de 25 munten en hopelijk zien we jullie leuzen in 2022 op de markt terug!

We kijken er met z’n allen naar uit om op 30 augustus, 1, 2 en 3 september 2022 weer een volwaardig feest te mogen organiseren!

Volg ons.