• banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest
  • banner septemberfeest

DONDERDAG 1 SEPTEMBER

KERMIS vanaf 14:00 uur

Feestmiddag voor Senioren
13:30 uur

Feestmiddag voor Senioren

De feestmiddag voor senioren begint om 13.30 uur m.m.v.
“Duo een en ander”

Het duo "Een en Ander" wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Erik en Anita hebben samen een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes

De kosten voor deze compleet verzorgde middag zijn € 6,00 per persoon. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de verloting niet; het entreebewijs is tevens lotnummer.

Voor deze middag is een vast aantal kaarten te koop. Deze kaarten zijn in principe alleen te koop voor (oud-)Borculoërs. De feesttent is open vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. De middag is om ca. 16.30 uur afgelopen.

De kaartverkoop start op 6 augustus bij onderstaande adressen:


20:00 uur

Officiële Opening Septemberfeest 2022

De opening van het Septemberfeest vindt plaats in de feesttent m.m.v. Muziekvereniging VOLHARDING


Lichtroute
vanaf 20:30 uur

Lichtroute

Ook dit jaar bestaat de lichtroute uit vele een verlichte straten, objecten en tuinen. De lichtroute gaat door alle wijken van Borculo. In de lichtroute wordt ook gecollecteerd ten behoeve van het Septemberfeest. Het geld komt volledig ten goede aan de deelnemers! Dus geef met gulle hand.

De bekendmaking van de prijswinnaars van de verlichtingsroute is tussen 00.30 en 01.00 uur tijdens de Buurtenavond in de feesttent. De uitreiking van de bekers en wimpels is op vrijdag 2 september tussen 13.00 en 15.00 uur in de desbetreffende straat en tuin.

Wil je meedoen aan de verlichtingsroute? Opgave voor de verlichtingsroute kan met behulp van het digitale deelnameformulier op onze website.


Vuurwerkshow
~ 21:30 uur

Vuurwerkshow

Na de opening is er in het park achter het gemeentehuis een prachtige vuurwerkshow. De show begint rond 21.30 uur.


22:00 uur

Buurtenavond met Starstruck

De Buurtenavond begint om 22:00 uur met muziek van Starstruck. Voor deze avond krijgen de deelnemende straten en buurten een speciale uitnodiging. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom!

Hoogtepunt is de bekendmaking van de prijswinnaars van de Lichtroute. Tussen 00.30 en 01.00 uur zijn de prijswinnaars bekend van de straten, tuinen en objecten. De bekendmaking is ‘s nachts in de feesttent.

De uitreiking van de bekers en wimpels is op vrijdag 2 september tussen 13.00 en 15.00 uur in de desbetreffende straat en tuin.

Volg ons.