Vrijwilligers

De organisatie van het Borculose Septemberfeest is elk jaar een hele klus.

Dit unieke feest kan alleen slagen dankzij de vrijwillige en enthousiaste inzet van onze vrijwilligers.

Wil je tijdens het Septemberfeest graag meehelpen als vrijwilliger?
Meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier!

We hebben het inschrijfformulier uitgebreid waardoor de vrijwilliger nu de keuze heeft om zich aan te melden voor een dienst die bij hem of haar past. Bij de diensten zijn de begin- en eindtijden aangegeven zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Naast de bardiensten staan ook andere taken op het formulier waarvoor we nog vrijwilligers zoeken. Uiteraard is het mogelijk om je voor meerdere diensten/taken op te geven, dit zouden we zelfs heel fijn vinden.

Dit inschrijfformulier is voor zowel de nieuwe als de huidige vrijwilligers. Doordat we helaas 2 jaar lang geen Septemberfeest hebben gehad willen we ook graag van de huidige vrijwilligers weer even alle gegevens om ons bestand up to date te houden.

Wil je eerst wat meer informatie over wat het allemaal inhoud en wat zoal de werkzaamheden zijn? Stuur dan even een mail naar dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ga naar het aanmeldformulier    

 

Inzetrooster

Inzetrooster

Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo maakt vanaf september 2018 gebruik van het roosterprogramma oranje-borculo.inzetrooster.nl om vrijwilligers in te delen tijdens het Septemberfeest.

Met dit programma zien de vrijwilligers op hun PC, Laptop, Tablet of Mobiele telefoon voor welke dienst ze tijdens het septemberfeest zijn ingedeeld.

De vrijwilliger heeft inzage in de persoonsgegevens die de Stichting heeft geregistreerd. Deze persoonsgegevens kan de vrijwilliger zelf aanvullen of wijzigen.

Ga naar Inzetrooster     Uitleg Inzetrooster    

Volg ons.