Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo maakt vanaf september 2018 gebruik van het roosterprogramma oranje-borculo.inzetrooster.nl om vrijwilligers in te delen tijdens het Septemberfeest.

Met dit programma zien de vrijwilligers op hun PC, Laptop, Tablet of Mobiele telefoon voor welke dienst ze tijdens het septemberfeest zijn ingedeeld. De vrijwilliger heeft inzage in de persoonsgegevens die de Stichting heeft geregistreerd. Deze persoonsgegevens kan de vrijwilliger zelf aanvullen of wijzigen.

Opstarten roosterprogramma

 1. Ga naar oranje-borculo.inzetrooster.nl en klik op login opvragen

 2. Vul het e-mail adres in en klik op de knop versturen.

  Wanneer er meerdere vrijwilligers met hetzelfde e-mail adres geregistreerd zijn, krijgen alle vrijwilligers met dat e-mail adres een mail.
Inzetrooster Email

Inzetrooster Email

 1. In de mailbox verschijnt een mailtje van
  Organisatie Septemberfeest

 1. Klik op de groene knop Inloggen.

  Je ziet nu de pagina om je wachtwoord aan te passen en je gebruikersnaam. Wanneer je een nieuw wachtwoord (2x) ingeeft kun je bij een volgende keer inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je geen nieuw wachtwoord ingeeft kun je bij een volgende keer inloggen opnieuw een “login opvragen”. Het voordeel is dat je geen gebruikersnaam of wachtwoord hoeft te onthouden.

Aanpassen mijn profiel

 1. Klik op de knop Opslaan en je komt op je profielscherm.

  Controleer je gegevens en wijzig deze of vul aan. Op het tabblad Foto kun je een foto van jezelf uploaden. Deze foto is te zien bij je profiel en in het fotoboek. Op het tabblad wachtwoord kun je eventueel je wachtwoord veranderen. Klik op de knop Opslaan.

Home

Op de Home pagina zie je verdere uitleg over het inzetrooster.

Volg ons.